Cred ca e prima mea postare in acest topic.
Saptamana trecuta am zburat de la Otopeni spre Roma, cu BlueAir. A fost a doua oara in viata mea cand am urcat intr-un avion, desi dupa prima experienta avuta in 2011 cu zborul in Zakynthos
viewtopic.php?p=381#p381 mi-am promis ca aia a fost prima si ULTIMA oara cand o sa mai zbor. Mi-am incalcat promisiunea, cumva obtuza, si mi-am depasit frica de moarte (in cazul in care avionul cade).
Desi lipsit de experienta, pot spune ca este relativ usor sa te deplasezi prin aeroport daca citesti atent toate informatiile de pe panouri (check-in, imbarcare, bagaje, control acte, etc.).
Avand tigara electronica, am putut sa fumez cam peste tot, inclusiv la iesirea din gate cat si inaintea urcarii efective in avion. In avion te informeaza ca nu ai voie sa fumezi electronic nicaieri.
20171102_055434.jpg
La coborare pe Fiumicino te ia un trenulet si te duce sa-ti iei bagajele, dupa ce mergi destul de mult pe culoare inguste si reci
Apoi am luat un autobuz pana la Termini (aveam cazarea in zona), de la romeairportbus.com - 8.9 euro dus/intors.
20171102_082400.jpg
Zborul a fost ok, putine turbulente la intoarcere dar mi-au placut (m-am simtit ca in autobuz). Am facut mini-atac de panica doar la decolarile aferente, cand se dezlipeste hardughia de fier de pe sol.
Ma asteptam ca la duty-free-uri sa fie preturile mici spre foarte mici. Nu erau. Suveniruri mult mai scumpe decat in oras, parfumuri mai scumpe decat pe site-urile de profil. N-am cumparat nimic.
Pentru a putea vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj trebuie să vă autentificaţi.