P.S. Anul acesta sper să am ghizi locali !

Tabby scrie:adică îți citisem toate indicațiile și sincer mi s-au părut extrem de alambicate ,mai exact complicate
Anul acesta sper să am ghizi locali
Ba, acolo îiApril scrie:Nici aici nu-i?
Lucian121 scrie:Salutare!
Drumul dat de GMaps este ok?
damblagiu scrie:Am vazut ca multi nu au reusit sa ajunga la Ypsario pentru ca nu au gasit drumul sau s-au ratacit. Pentru asta am sa descriu cum se ajunge cu masina acolo. Prima etapa e cea de sosea pana in localitatea Maries. Varianta 1. se face dreapta in Limenaria cum vi dinspre Potos urmarind indicatorul "Maries". Se ajunge la o intersectie in forma de "Y"unde pe stanga e o statie de betoane. Aici se face dreapta. Varianta 2. din Skala Maries (Marion). venind dinspre Limenas se face dreapta pe a 2 intrare in localitate si imediat stanga in asa fel incat se trece pe sub podul respectiv. De aici se merge cam 3km. pana se ajunge la intersectia cu statia de betoane, asta fiind pe dreapta acum. De aici se merge in continuare inca 9-10 km pana in Maries. la intrarea in localitate e o bifurcatie unde se face dreapta, pe o strada ingusta. dupa circa 5-600m se iese din localitate pe un drum forestier bun. Se merge in continuare pe drumul asta pana se ajunge la lacul Maries. De aici seurca in continuare pana la prima intersectie unde se face dreapta. (poza 1.2.) se urca in continuare pana la urmatoarea intersectie unde se face stanga. (pozele 3.4.5.) la urmatoarea se face dreapta. (poze 6.7.8.9). Restul intersectiilor sunt cu drumuri secundare care nu pun probleme in a le deosebi.
Azdica scrie:Salutare! Am urcat pe Ipsario acum o saptamana, pe traseul explicat de damblagiu! Foarte ok! Multumesc.
Din cauza ploilor cazute in ultimele 2-3 saptamani, drumul pe anumite portiuni nu se poate parcurge cu masina break (distanta mare intre axe) sau masina cu garda joasa! Ideal ar fi inchirierea unui Suzuki Jimny, care face toti banii. Cu benzina de 15 euro, am urcat pe varf si am coborat prin Kastro catre Limenaria. Privelisti de exceptie.
Înapoi la Atractii si harti Thassos
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori