De regula porțiunea cea mai "rea"ă drumului e la cca 1km de la trița, dar nu e asa de rupt incat sa nu poti trece. Văd că mulți au întâmpinat dificultăți cea ce ma face sa gandesc ca abordați greșit situația. Când întâlniți o porțiune mai ridicată a drumului nu o luati între roti ci treceți cu rotile din stanga sau dreapta peste obstacolul respectiv. Când întâlniți șleauri nu mergeți cu rotile pe ele ci treceți cu rotile pe creastă. Sper ca am fost destul de clar. E dimineața după o noapte scurta si ceva alcool, asa ca cer putina înțelegere pt exprimare. Baftăalexgeogabriel scrie:@ demential, Unde era stricat drumul de nu ai mai putut avansa?
Asta cu ampatamentul mare e o problemă ceva mai delicata. La o astfel de masina de regula si consolele față/spate sunt mai mari si ridica probleme in plus, dar cu putină experiență se rezolvă. Asa cum bine spui, abordez mai pe diagonala si esti f atent cum pozitionezi masina față de obstacol. In situatia descrisă de tine am fost cu un A6 dar am urcat. Baftă si nu vă mai speriați ca drumul nu e asa greu daca aveti ceva experiență si sunteti atenți.sad scrie:De acord cu colegul de mai sus. Noi am urcat cu un Insignia break cu jante pe 18 si balon de 40 , deci se poate fara probleme daca ai minime cunostinte de conducere "off-road". Pe langa problema garzii la sol (care a pus cateva probleme - am zgariat "fusta" de sub bara fata nitel) cele mai multe probleme au fost cu lungimea masinii si trebuia gandit putin mai mult cum trec pe diagonala peste bolovani/rape/creste astfel incat sa nu dau cu burta. Ca si sfat : mai bine cu masina altuia (a.k.a. de inchiriat) decat a ta
sad scrie:De acord cu colegul de mai sus. Noi am urcat cu un Insignia break cu jante pe 18 si balon de 40 , deci se poate fara probleme daca ai minime cunostinte de conducere "off-road". Pe langa problema garzii la sol (care a pus cateva probleme - am zgariat "fusta" de sub bara fata nitel) cele mai multe probleme au fost cu lungimea masinii si trebuia gandit putin mai mult cum trec pe diagonala peste bolovani/rape/creste astfel incat sa nu dau cu burta. Ca si sfat : mai bine cu masina altuia (a.k.a. de inchiriat) decat a ta
demential scrie:sad scrie:De acord cu colegul de mai sus. Noi am urcat cu un Insignia break cu jante pe 18 si balon de 40 , deci se poate fara probleme daca ai minime cunostinte de conducere "off-road". Pe langa problema garzii la sol (care a pus cateva probleme - am zgariat "fusta" de sub bara fata nitel) cele mai multe probleme au fost cu lungimea masinii si trebuia gandit putin mai mult cum trec pe diagonala peste bolovani/rape/creste astfel incat sa nu dau cu burta. Ca si sfat : mai bine cu masina altuia (a.k.a. de inchiriat) decat a ta
cand ai trecut? ziua-luna-anul.
sad scrie:demential scrie:sad scrie:De acord cu colegul de mai sus. Noi am urcat cu un Insignia break cu jante pe 18 si balon de 40 , deci se poate fara probleme daca ai minime cunostinte de conducere "off-road". Pe langa problema garzii la sol (care a pus cateva probleme - am zgariat "fusta" de sub bara fata nitel) cele mai multe probleme au fost cu lungimea masinii si trebuia gandit putin mai mult cum trec pe diagonala peste bolovani/rape/creste astfel incat sa nu dau cu burta. Ca si sfat : mai bine cu masina altuia (a.k.a. de inchiriat) decat a ta
cand ai trecut? ziua-luna-anul.
August 2016, nu mai stiu ziua exact. Pot sa caut poze / video de pe drum. Oricum arata similar cu ce s-a vazut pe aici.
alexgeogabriel scrie:@florin04, gata, incerci si mai aproape de casa?
Înapoi la Atractii si harti Thassos
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori