de cccccc » Vin Iul 05, 2024 1:34 pm
putin despre rodos
am plecat din timisoara si am ajuns in rodos in 1h 45min. zborul a fost putin influentat de turbulente in acea zi. am fost preluati de transfer si am ajuns la cazare. dupa despachetare am plecat spre oras in faliraki.
am luat o salata greceasca si apoi am dat fuga sa prindem titicarul.
traseul prinde zona cu 5 stele dar si locuri unde inca nu au fost finalizate constructiile ca la noi autostrazile. a doua zi prin intermediul persoanei ce ne avea in evidenta am luat bilete pentru marmaris in turcia. plaja in fata hoteluui are iarba apoi nisip pana in mare. iarba are un avantaj nu trebuie sa rabzi arsita nisipului care isi gasea loc si prin slapi.
am luat feribotul si am inchis datele mobile precum in avion. cu telefonul am facut doar poze. am vizitat bazarul si am facut un mic tur oferit de firma prin care am ajuns in rodos. am intrat in casa aurului, si in bazar. am baut o cafea la o terasa. si am luat masa la alta.
turcii nu se prea omoara cu aerul conditionat asa ca am rabdat ceva calduri. ne-am intors nu cu bune impresii din scura calatorie. cumparaturi rahat si cateva tricouri de la un magazin recomandat.
am vizitat centrul vechi din rodos. de langa locatia unde am stat am luat autobuzul care ne-a dus pana in apropierea portului de unde am intrat in zona turistica.
am baut o bere si am facut o plimbare in oras pentru foto si impresii. am luat ulei, masline si nelipsitele mirodenii la metru.
as fi bucuros sa mai gasesc impresii de la eventuali calatori. romani cat frunza si iarba aici dar cu un comportament schimbat decat cel de acasa.
a fost un sejur reusit.
intoarcerea a fost cu avionul si a durat ceva mai mult de 2 ore