georgy_amore scrie:Salutare dragi forumisti,
A mai mers cineva in ultima luna pe Zlatograd? Vad ca e cam liniste pe aici. Cum mai este drumul pe partea asta? Am fost pe Makaza de 1 Mai si la un moment dat era un indicator de Zlatograd. Se pare ca la Makaza e cam inbulzeala si ne gandeam sa facem o incercare, desi nu sunt incantata de varianta asta. Multumesc anticipat.
Georgiana
Catalin S. scrie:Am fost de 3 ori pe Zlatograd, de vreo 2 ori pe Sofia si o data pe Ormenio...
Anul acesta intentionam s-o iau pe Makaza, dar cititnd pe aici (si va multumesc pe aceatsa cale), cred ca o sa optam din nou pentru varianta Zlatograd. Cu trecerea Dunarii pe la Ruse va fi mai greu cu asteptatul, dar vedem noi.
Se pare ca Makaza a fost asaltata la greu pe ideea ca e drumul mai drept (mai scurt?) si nu are acea coborarare ca la Zlatograd...
Mihaela scrie:Am fost de 4 ori prin Zlatograd si prefer sa stam o ora la Makaza decat sa mai ma ia raul cum ma lua pe acolo. No way! Sotului si lui Kinder le place la nebunie zona ingusta si cu serpentine, eu imi dau duhul. Ultima data cand am revenit in tara pe acolo era sa ne scoata in décor un taximetrist cu nr de Prahova care mergea pe mijlocul soselei.
E o varianta buna pt cei carora le plac serpentinele si nu au palpitatii la drumuri f inguste.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori