ovydyu scrie:Ceva demn de mentionat pe aceasta varianta de traseu ? Plec duminica 16.08 pe ruta Hunedoara-Naidas-Nis - Keramoti-Thassos,sunt curios daca au mai terminat din tronsoanele de autostrada aflate in lucru in Serbia si Macedonia.
SRB
Năidaș/Kaluderovo(RO/SRB) - Bela Crkva - Vracev Glaj - Kovin - pod Dunăre - centura Smederovo - Radinak - Ralja(intrare A1) = aprox. 80 km; indicatoare: Kovin; Smederovo; A1 Niș
A1 - poartă Niș(5 euro) - poartă Leskovak(2 euro) - ieșire Grdelica = aprox. 230 km; indicatoare: Skopje/Thessaloniki
Grdelica – Predejane – Dzep – Vladicin Han(intrare A1) = aprox. 30 km; indicatoare: Skopje/Thessaloniki
A1: Vladicin Han – ieșire Srpska Kuca = aprox. 35 km; indicatoare: Skopje/Thessaloniki
Srpska Kuca – Bujanovac – Levosoje(intrare A1) = aprox. 10km; indicatoare: Levosoje; Skopje/ Thessaloniki
A1 – Presovo/Tabanovce(SRB/MK) = aprox. 25 km; indicatoare: Skopje/ Thessaloniki
Note:
- Tarifele la portile de autostrada sunt valabile la 19.04.16
- La 19.04.16 nu existau porți de taxare pe segmentele din A1 dupa Leskovac
- Posibil ca în 2016 să fie inaugurat segmentul din A1: Srpska Kuca și Levosoje
MK
A1: Presovo/Tabanovce(SRB/MK) – poartă Romanovce(1,5 euro) – poartă Sopot/Otovica(1,5 euro) – poartă Stobi(1,5 euro) - ieșire Demir Kapija = aprox. 130 km; indicator: Thessaloniki
Demir Kapija – Smokvitsa(intrare A1) = aprox. 35km; indicator: Thessaloniki
A1: Smokvitsa – Gevgelija/Evzonoi(MK/GR) = aprox.15km; indicator: Thessaloniki
Notă:
- tarifele la porțile de autostrada sunt valabile la 19.04.16
GR
DN1: Gevgelija/Evzonoi(MK/GR) – Chalastra = aprox. 60 km; indicator: Thessaloniki; Katerini; Kozani
Note:
- Din Chalastra se intră pe autostrada în directia dorita:
est – Salonic, Halkidiki, Kavala, Thassos;
vest - Atena, Igoumenitsa
- DN1 până la Chalastra, e drum rapid, in cea mai mare parte a lui cu doua benzi/sens
mnpmnp scrie:Video no longer available...[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
cccccc scrie:in cazul in care aveti cunostinta de asemenea procedura nu ezitati sa informati.
sistemul ajuta la parcurgerea distantelor mult mai mult decat o marire a vitezei
cccccc scrie:multumesc mult
exista se pare 2 posibilitati: una descrisa excelent de teo si alta prin expunerea unui card cu putin timp de a ajunge la poarta de taxare.
o asemenea situatie am intalnit vara trecuta insa nu retin daca in serbia sau macedonia. fiind grabit!!! si posibil in concurs cu alti participanti la un moment dat unul din grupul concurent a observat o poarta libera pe stinga eu am vazut una libera pe dreapta. in momentul cand am ajuns in dreptul ei soferul din fata mea a ridicat un card s-a deschis poarta si dute. eu stop atunci mi-am dat seama ca sunt la o poarta automata. taxatorul amabil a indrumat un pasager la alta poarta unde a platit in contul portii pe unde apoi am trecut eu sau cine sti cum au facut. sigur este o situatie amuzanta si regretabila datorata traficului consistent de la porti. anii anteriori in rare cazuri am trecut pe la porti cu o masina in fata acum cel putin 10. ori 6 sau 8 porti...
acesta este motivul pentru care acum caut acel card sau ce o fi in cazul in care este de ajutor.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori