de cmdaniela2005 » Lun Sep 08, 2014 8:28 am
Am primit pe PM o intrebare referitoare la statiile de alimentare cu GPL de pe traseul Bucuresti - Thassos. Daca nu pot posta aici raspunsul rog un moderator sa multe raspunsul la topicul corespunzator.
Noi am plecat din Bucuresti, am alimentat la Rompetrol Giurgiu, apoi la OMV Kardzhali, unde au chiar 2 pompe (sunt in rand cu pompele de benzina/motorina). Am preferat benzinariile mari ca sa putem plati cu cardul.
Benzinariile mari (OMV, GAZPROM, LUKOIL) au si GPL la un pret ce variaza intre 1.17 si 1.22 leva per litru, am vazut cam peste tot GPL. Ca o paranteza, GPL-ul de la Kardzhali este foarte bun, am facut cu un plin (cam 42 de litri) 460 km.
Inainte de Kardzhali (cum vii dinspre Ruse) cu cativa km este un Lukoil pe dreapta care are GPL.
Si in Grecia, dupa Makaza, inainte de Komotini, este un BP care are GPL, undeva la 0.9 euro per litru, apoi am vazut si la cateva statii intre Chrisoupoli si Keramoti, ba chiar si pe Thassos la Astris e o benzinarie care are GPL la 0.93 euro per litru.