pozeDECAT scrie:Sau cum s-au suparat unii pe la Miercurea Ciuc pe Heineken: "Saptamanalul Punctul mai mentioneaza ca pe Facebook a aparut o miscare de boicotare a berii Heineken, primarii, clericii si presedintii de organizatii sociale au adresat o solicitare concernului multinational ca sa renunte la procesul intentat firmei ce fabrica produse secuiesti. Intr-un comunicat bilingv emis de compania multinationala in primele luni ale anului, aceasta a recunoscut existenta Tinutului Secuiesc si a asigurat locuitorii acestuia de respectul ei, potrivit szekelyhon." =
http://economie.hotnews.ro/stiri-compan ... e-ciuc.htm
acum sa nu-i dam mai mult lui csiki sor decat ar trebui

aia standard nu-i o bere rea dar nici nu rupe gura targului.
berile romanesti plus cele straine facute in romania, au o calitate. sunt proaste

si nu , nu de vina e nerespectarea retetei, calitatea apei sau a hameiului. nu! trendul in vanzarile de bere romanesti este berea proasta si ieftina, iar multinationalele se adapteaza situatiei. in clasamentele mondiale, romania e pe locuri fruntase la consum de bere. vezi datele si-o sa ramai surprins ce vanzari au berile proaste si ieftine in romania.
pozeDECAT scrie:Uite ca mai am si eu o fitza tot cu Heineken. Au cumparat fosta fabrica de bere Luther (Grivita) de langa pasajul Basarab si au vandut-o apoi rapacilor alora de la Kaufland. Fabrica e monument istoric prin 5 componente ale sale. deci Heineken n-a mai vrut sa faca bere iar Kaufland si-au implantat cutia lor de conserve acolo lasand de izbeliste cladirile monument. Cutia de conserve este pusa si cas, nici aliniata la pasajul Basarab nici la bd. Dinicu Golescu ceea ce confirma dispretul lor fata de oric eloc unde s-ar amplasa, ca d'aia au si demolat in presiuni aproape mafiote fosta fabrica de ciorapi de la Timisoara. In tarile civilizate astea s-ar integra, recupera, restaura si reda societatii. Pentru atitudinea asta de dispret fata de locul de unde isi sug profiturile, fitza mea este sa boicotez atat Kaufland cat si Heineken. Chiar daca poate suna stupid.
ba da, e stupid! e foarte stupid! exagerat de stupid!
iarta-ma, dar nu am vazut din partea ta niciun cuvintel despre AUTORITATILE ROMANE care le-au ingaduit asta! e mai usor sa dai in straini in loc de ai tai, nu?
pozeDECAT scrie:In ce priveste benzinaria MOL, evident ca imi pun din alta parte dar am mai scris ca cele mai apropiate benzinarii sunt peste mana si tot din gama rapace - OMV, MOL. Spuneam doar ca preferam sa am aproape o benzinarie decenta.
la mine cea mai indepartata benzinarie de locuinta e rompetrolul. si totusi imi fac timp sa alimentez de la ei pentru ca imi place Efix-ul si pentru ca am card la ei.
daca ma intrebi, cea mai buna motorina e EVO de la MOL, si nu pretul ma opreste sa alimentez de la ei ci faptul ca:
1. mi-e lene sa fac un giratoriu in plus ca sa intru in statie(btw, e cea mai apropiata de casa)
2. sunt client al cardului rompetrol de la inceputurile lui, am avut io o sparla cu ei

si mi-a intrat in obisnuinta, am beneficii mai mari decat in alta parte etc.
3. Efix-ul lor e chiar ok, iar eu n-am pretentii mari.
...