ieri la ora 16:00 sun la Norauto Berceni.
"Buna ziua. Produsul X-ulescu este pe stoc ? Da ? Ok. Se poate face o programare pentru instalare ? La 12 ? ... Eu as putea la 11:30. Ok, 11:30. Ne vedem maine."
azi la 11 ajung la Norauto Berceni.
Ma plimb printre rafturi. 4-5 clienti, 6-7 angajati adormiti-ametiti.
Ajung la raionul audio. Verific materialele produsului, starea lui dupa ce a fost expus, imi place. Ma hotarasc sa iau produsul pentru care m-am dus acolo :
http://www.norauto.ro/catalog_produse_a ... a=1din.xml .
Ma duc la casa. Ma intreaba un individ : "Da ? Ce doriti ? "
Eu : "Sa cumpar un player."
El : "Un casetofon ? "
Eu : "Da, un player".
El : "Ok, va ajuta colegul." Colegul completa scarbit o garantie inutila pentru alti clienti, amenintandu-i ca nu ii ajuta la nimic garantia la playerul Sony pe care ei si-l cumparau, daca nu si-l instaleaza intr-un service autorizat. Termina in cateva minute cu ei si ma intreaba ce doresc. Ii zic un player si se indreapta spre raion.
Ajunsi acolo ma intreaba : "V-ati decis la unul anume ?" Eu : "Da, asta". Ma trimite la casa, el se duce in spate la depozit.
Ne intalnim la casa si ii zic : "o sa vreau sa-l instalez aici". Intre timp vazusem ca pe perete langa casa erau trecute la servicii "Radio" : "instalare casetofon precablat 31 RON" / "Instalare casetofon fara cablaj 109 RON" (parca).
Imi zice : "Aveti programare ?"
Eu : "Da. "
El : "Pe ce nume ?"
Eu : "Pe niciun nume. Mi s-a spus ieri la telefon sa vin la 11:30 sa mi se instaleze acest produs".
El : "
Nu se poate. Noi nu avem electrician. Imposibil. "
Eu :" Stati putin. Sun ieri la ora 16, (ii explic discutia telefonica si confirm cu el ca am sunat la numarul NorautoBerceni), si mi se spune sa vin azi. Cum nu aveti electrician ? Si cine e colegul care mi-a confirmat ieri ca pot sa vin azi ?"
El : "
Electricianul nostru si-a dat demisia".
Eu : "Cum, de ieri pana azi ? ..."
El: " Nu, de o luna ..."
Eu: "Aha. Bine, lasati programarea, dar nu se poate instala aici ? Vad pe perete ca aveti listate serviciile".
El : "Pai sunt acolo, dar nu facem ... stati sa ma duc pana la Seful De Service sa il intreb"
Eu : "Ok."
Se intoarce dupa cateva minute : "Nu, nu va putem ajuta. Nu avem electrician. Imi pare rau. Dar va pot trimite undeva, dupa ora 18".
Eu : "Exclus. Cumpar produsul". Ii intind banii pe masa.
El : "Deci il luati ?"
Eu : "Da."
Am plecat. L-am montat cu un prieten. I-am dat lui 30 RON.
Concluzia:
NU folositi Norauto Berceni.
viewtopic.php?p=33531#p33531