jady scrie:Nu, n-am disparut, doar ca mi s-a aplecat de la comentariile voastre si acum ma tratez cu Emetiral.
imi era teama sa nu fie de la caracatita aia prajita ....
jady scrie:Nu, n-am disparut, doar ca mi s-a aplecat de la comentariile voastre si acum ma tratez cu Emetiral.
Ade scrie:Andreea a scrie:Cine este Otilia?
Daca te vei duce acolo, e imposibil sa nu o remarci. Probabil titulatura e ceva de genul ospatarita sefa
Paula M scrie:Si eu va recomand Klimataria, San Antonio Beach (daca aveti copii e ideal - loc de joaca pe langa mancarea buna) si bineinteles Irene - asta pentru Potos; iar ptr Theologos (iubesc satucul asta, ma umple de liniste sufleteasca) - iedul de la Iatrou. Nu m-a atras deloc Augustos, mi s-a parut totul comercial.
honney_bunny scrie:Pe de alta parte, nu pot lauda nici taverna Irene, am revenit in alta seara, dar era o aglomeratie ca in gara, trebuia sa astepti cel putin jumatate de ora pentru o masa si erau foarte apropiate mesele - vroiau sa ne puna o masa mica - pentru 3 persoane - lipita de masa altcuiva, chiar in drum... pe unde trec altii (am spus nu, multumim si am plecat in alta parte, unde sa putem manca linistiti o mancare de calitate, intr-o atmosfera placuta, nu ca in tramvai la ora de varf, oricat de buna si laudata ar fi mancarea). Parerea mea...
bulgaruM scrie:Daca mergeti in Theologos,va recomand cu toata increderea Taverna Stelios!!
demential scrie:bulgaruM scrie:Daca mergeti in Theologos,va recomand cu toata increderea Taverna Stelios!!
si ce preparate ne recomanzi de acolo ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator