florin04 scrie:Silviaaa scrie:Ma asteptam sa fi ajuns mai multi forumisti prin Creta . Noi plecam peste o luna si cautam mai multe informatii . O sa revin cu pareri
Spune-ne ce informatii cauti si vedem daca te putem ajuta...
Silviaaa scrie:Wow !!! Cat de frumos ! Multumim pentru poze , abia astept sa ajungem si noi . Banuiesc ca voi ati plecat cu masina personala . Noi vom inchiria ca sa putem vedea cat mai multe , avand in vedere ca avem cazarea in Malia avem ceva de mers catre plajele : Vai , Elafonissi , Balon Dar nu as vrea sa ne plimbam chiar toata ziua caci suntem fara copii si as vrea sa ne odihnim totusi putin caci am avut o perioada foarte solicitanta la munca
Silviaaa scrie:florin04 scrie:Silviaaa scrie:Ma asteptam sa fi ajuns mai multi forumisti prin Creta . Noi plecam peste o luna si cautam mai multe informatii . O sa revin cu pareri
Spune-ne ce informatii cauti si vedem daca te putem ajuta...
Am citit pana la urma tot ce am gasit pe net , informatii despre plaje, taverne , ce nu trebuie ratat pe insula . Am cautat trasee pe harta , pana la urma inchiriem masina caci nu vreau sa apelam la transportul in comun caci se pare ca nu sunt punctuali si distantele sunt destul de mari .
Vreau neaparat sa facem o excursie in Santorini si ma interesa o agentie locala , nu as vrea sa mergem cu cea din tara caci au preturi destul de mari
Silviaaa scrie:.... Noi plecam peste o luna si cautam mai multe informatii . O sa revin cu pareri
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori